HyBux este SCAM !
4 participanți
Pagina 1 din 1
HyBux este SCAM !
Standard member :
$0.01 /click
$0.005/click de la referral
4+ link-uri / zi
Premium member :
0.01/click
0.01/click de la referral
9+ link-uri / zi
Plata se face instant la 5 $ prin PayPal sau AlertPay
Click aici pentru inscriere
Va urez bafta la facut bani !
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Ian 25, 2010 9:06 pm, editata de 3 ori
Referali lenesi
Eu una am o singura plangere referitoare la Hybux. Au refferalii extrem de lenesi!! 30 de click-uri de la 3 refferali intr-o saptamana!. Zic 3 pentru ca, desi am luat 5, ceilalti doi sunt complet inactivi.
Site-ul plateste, e legit, dar mi se pare greu sa faci mai mult decat suma minima de cashout.
SIngura solutie este o linie foarte activa de referali directi.
Cine mai are referali inchiriati la Hybux si cum se comporta acestia?
Site-ul plateste, e legit, dar mi se pare greu sa faci mai mult decat suma minima de cashout.
SIngura solutie este o linie foarte activa de referali directi.
Cine mai are referali inchiriati la Hybux si cum se comporta acestia?
Reyachan- Power User
Data de inscriere : 24/11/2009
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Re: HyBux este SCAM !
Ok...problema noua : sute de useri nu se pot loga din cauza unui nou bug aparut in cadrul ultimului update de ieri. Update in urma caruia au pus o caciulita de Mos Craciun pe sigla Hybux....
Asta este exact ca faza cu maimuta, nu are ce face, se scarpina isi face buba si dupa aia plange...
Se pare ca o sa se repare problema, dar lumea este foarte nemultumita.
Asta dupa ce timp de 2 zile au bagat pe langa cele 4 anunturi inca 4 extended view....
Concluzie : Hybux este un ptc bun, dar plin de ametiti bine intentionati
Sfatul meu pentru ei : If it's not broken, don't fix it!!!!
Asta este exact ca faza cu maimuta, nu are ce face, se scarpina isi face buba si dupa aia plange...
Se pare ca o sa se repare problema, dar lumea este foarte nemultumita.
Asta dupa ce timp de 2 zile au bagat pe langa cele 4 anunturi inca 4 extended view....
Concluzie : Hybux este un ptc bun, dar plin de ametiti bine intentionati
Sfatul meu pentru ei : If it's not broken, don't fix it!!!!
Reyachan- Power User
Trebuia sa le dai sfatul inainte sa puna caciulita!!! Dar ii sta bine cu ea!a meritat!
Sper sa fie doar asta....eu aseara trebuia sa incerc primul cashout,dar n-am mai apucat! Au pus si neobux sper sa nu pateasca la fel:))
Sper sa fie doar asta....eu aseara trebuia sa incerc primul cashout,dar n-am mai apucat! Au pus si neobux sper sa nu pateasca la fel:))
Daca pateste si neobuxul la fel, inseamna ca lumea PTC se duce de rapa de tot. Neobux este cel mai bine cotat, mai de incredere si mai profitabil (cica...) ptc. Sper sa isi revina majoritatea. Daca nu, inseamna ca trebuie sa-mi fac o metoda hit and run. Sa aleg ptc-uri noi, sa scot 1-2 payout rapid si aia e.
Chestie care nu mi se pare prea profitabila...In fine, vom vedea ce se intampla.
Chestie care nu mi se pare prea profitabila...In fine, vom vedea ce se intampla.
Reyachan- Power User
Hybux si-a revenit...mai da cate o eroare cand se incarca un anunt, dar cu un refresh,doua merge. Mi-e mila de ei ..tot timpul strica ceva cand incearca sa repare Astia sunt prea clumsy sa fie scam
In concluzie....anunturile pot fi vizualizate din nou!
In concluzie....anunturile pot fi vizualizate din nou!
Reyachan- Power User
Dovezile mele de plata:
1. https://2img.net/r/ihimizer/img32/8772/hybux18102009.png
2. https://2img.net/r/ihimizer/img257/8813/hybux23112009.png
1. https://2img.net/r/ihimizer/img32/8772/hybux18102009.png
2. https://2img.net/r/ihimizer/img257/8813/hybux23112009.png
Ultima editare efectuata de catre tasia2009 in Vin Dec 04, 2009 1:10 am, editata de 1 ori
O mica intrebare ... astia nu aveau cashout-ul la 2 , pentru ca mie imi arata la 5 acum
Mi se pare ca la doi e pentru upgraded members si pentru standar e 5$. Nu conteaza..scoti mai mult o data
Reyachan- Power User
Se pare ca am mai pierdut unul....Si nici macar n-am apucat sa scot ceva....Ink nu -l parasesc,mai astept cateva zile poate,poate se intoarce adminul si le raspunde celor de pe forum
De ceva timp apar doar topicuri in care oamenii se plang ca plata le-a fost respinsa sau este in pending de foarte mult timp!Adminul nu le mai raspunde la topicuri ....poate e doar in vacanta?!?
De ceva timp apar doar topicuri in care oamenii se plang ca plata le-a fost respinsa sau este in pending de foarte mult timp!Adminul nu le mai raspunde la topicuri ....poate e doar in vacanta?!?
Ai cerut plata in PayPal,
Am observat ca adminul a postat la "news", faptul ca ar avea probleme cu PayPal si face platile in AlertPay pana rezolva cu cei de la PP (trebuie sa trimita ceva documentatie) ... pe de alta parte este adevarat ca asa ajung sa sfarseasca mult, eu mai am putin pana sa cer 5$.
Va tin la curent.
Am observat ca adminul a postat la "news", faptul ca ar avea probleme cu PayPal si face platile in AlertPay pana rezolva cu cei de la PP (trebuie sa trimita ceva documentatie) ... pe de alta parte este adevarat ca asa ajung sa sfarseasca mult, eu mai am putin pana sa cer 5$.
Va tin la curent.
Eu mai am pana sa cer plata....Vorbeam de ce vad ca se intampla pe forumul lor...Sunt cate 2-3 dovezi de plata postate zilnic e drept,dar cate 10 postari facute de cei ce incearca sa faca cashout atat in Paypal cat si in Alertpay si le sunt respinse;si ce m-a ingrijorat e ca adminul nu le mai raspunde!Oricum eu ink mai dau clickuri,cum spuneam mai sus,sper sa fie doar in vacanta,nu plecat de tot Iti urez bafta multa si sper sa-ti vedem cat mai curand dovada de plata!
Subiecte similare
» Xeonbux - eroare
» Better4bux este SCAM !
» Bux.io - este SCAM !
» Realcashptc.com este SCAM !
» Verbonix este SCAM !
» Better4bux este SCAM !
» Bux.io - este SCAM !
» Realcashptc.com este SCAM !
» Verbonix este SCAM !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: