0,25$ in contul de Paypal pentru inscriere si o saptamana de
Pagina 1 din 1
0,25$ in contul de Paypal pentru inscriere si o saptamana de activitate
Platesc 0,25 $ (sunt saraca deocamdata :P ) fiecarei persoane care se inscrie pe acest link : http://www.mylot.com/?ref=Reyachan
si face macar doua posturi pe zi, timp de 7 zile.
Mylot este un site international care plateste utilizatorii pentru a deschide discutii sau a le continua pe cele existente. Costul postarilor este de minim 2 centi, in functie de valoarea lor. Castigul de la referali este de 25 % iar payoutul minim este de 10$.
Practic, castigurile sunt nelimitate, depinzand doar de numarul de postari pe care le faceti zilnic si de calitatea acestora.
Atentie : se puncteaza si uploadul de poze!
Multa bafta!
Atentie! Dupa incriere, o sa va apara pending friend request: Reyachan.Sa-i dati accept ca sa putem comunica prin mesaje pe mylot.
si face macar doua posturi pe zi, timp de 7 zile.
Mylot este un site international care plateste utilizatorii pentru a deschide discutii sau a le continua pe cele existente. Costul postarilor este de minim 2 centi, in functie de valoarea lor. Castigul de la referali este de 25 % iar payoutul minim este de 10$.
Practic, castigurile sunt nelimitate, depinzand doar de numarul de postari pe care le faceti zilnic si de calitatea acestora.
Atentie : se puncteaza si uploadul de poze!
Multa bafta!
Atentie! Dupa incriere, o sa va apara pending friend request: Reyachan.Sa-i dati accept ca sa putem comunica prin mesaje pe mylot.
Reyachan- Power User
Data de inscriere : 24/11/2009
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Intrebare pentru ultimul membru inscris - pavelflp
Hello, pavel, am vazut ca m-ai adaugat pe mylot la friends. Si voiam sa te intreb daca te-ai inscris de pe link-ul meu sau nu. Intreb pentru ca vad ca te-ai inscris acum 11 ore si mi-a aparut si friend invite de la tine,l-am acceptat, dar vad ca nu-mi apari in lista....
O zi placuta si sper sa imi raspunzi cat mai repede pentru ca daca problema este de la mylot trebuie sa le trimit support ticket cat mai repede!!
O zi placuta si sper sa imi raspunzi cat mai repede pentru ca daca problema este de la mylot trebuie sa le trimit support ticket cat mai repede!!
Reyachan- Power User
Data de inscriere : 24/11/2009
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Subiecte similare
» Ofer 0,3$ in PayPal
» AlertPay si/sau PayPal
» Creaza-ti cont PayPal
» Dau 3.79$PP si 7$AP pentru 10.5$ MB URGENT!!!
» Oferte pentru referali
» AlertPay si/sau PayPal
» Creaza-ti cont PayPal
» Dau 3.79$PP si 7$AP pentru 10.5$ MB URGENT!!!
» Oferte pentru referali
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum