Ebani.biz
3 participanți
Pagina 1 din 1
Ebani.biz
nu stiu cati dintre voi mai sunt membrii acestui site,insa pentru cei care inca sunt activi nu stiu daca ati observat faza cu :
"Because of many users complaints we introduced an activity checker.
Every active eBani user must send $1.00 in order to validate his activity on eBani.
eBani will hold to this payment until the user reaches the withdraw limit, when $1.00 will be returned to the user.
Please be advised that if you do not validate your account it will be deleted."
voi ce parere aveti?!
"Because of many users complaints we introduced an activity checker.
Every active eBani user must send $1.00 in order to validate his activity on eBani.
eBani will hold to this payment until the user reaches the withdraw limit, when $1.00 will be returned to the user.
Please be advised that if you do not validate your account it will be deleted."
voi ce parere aveti?!
Emy- Membru Vip
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: Ebani.biz
Eu am mai luat o plata de la ei , iar acum acum vreo 9,20$ asa ca nu am vrut sa risc si am facut verificarea aceea de 1$ ,
insa nu pot asigura pe nimeni ca este bine sau nu , intr-adevar este si un risc , dar neplatind-o este unul si mai mare , spun
clar ca iti poti pierde contul .
Ori este intr-adevar o verificare , ori asa ei colecteaza niste bani si se pot "invarti" cu ei pana te ajunge pe tine randul sa faci
cashout , platesc pe altii din ei ...
insa nu pot asigura pe nimeni ca este bine sau nu , intr-adevar este si un risc , dar neplatind-o este unul si mai mare , spun
clar ca iti poti pierde contul .
Ori este intr-adevar o verificare , ori asa ei colecteaza niste bani si se pot "invarti" cu ei pana te ajunge pe tine randul sa faci
cashout , platesc pe altii din ei ...
si eu am $5.55 in cont,nu as vrea sa-i pierd.
mi se pare mai degraba o masura disperata de a tine site-ul pe linia de plutire...au bagat si sms-uri ,la ads nu sunt decat 3 legate mai mult de bucataria lor...in fine,voi face si eu verificarea aia si ce-o fi o fi
mi se pare mai degraba o masura disperata de a tine site-ul pe linia de plutire...au bagat si sms-uri ,la ads nu sunt decat 3 legate mai mult de bucataria lor...in fine,voi face si eu verificarea aia si ce-o fi o fi
Emy- Membru Vip
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Si mie mi se pare cel putin ciudata respectiva verificare, doar ca avand in vedere ca-mi lipsesc doar cativa centi sa cer plata,a trebuit sa le trimit ...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum