Propunere categorie noua - divertisment :)
+2
Honiawa
Admin
6 participanți
Bani pe net :: Forum Stuff :: Diverse :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Propunere categorie noua - divertisment :)
Salutare dragilor ,
Trebuie sa spun ca atunci cand am introdus bonusul ma asteptam sa aiba un efect mai mare asupra userilor , acum , dupa ce am
observat slaba activitate de pe forum , mi-am dat seama ca tema "money maker" nu ne permite sa discutam prea multe , adica
nici nu prea ai avea prea multe de spus zilnic fara sa fii off topic , nu se intampla atatea lucruri care sa ne permita sa postam zilnic.
Pentru a destinde un pic admosfera de pe forum m-am gandit ( si la sugestia unor useri ) ca ne-ar trebui o categorie noua, numita
"FunZone" in care o sa fie si alte subcategorii cu multe jocuri , discutii pe teme divese intr-o cafenea virtuala si multe altele, oricum
va asigur ca va fi ceva nou si inedit, ceva ce nu o sa vedeti pe multe forumuri , ceva care o sa ne tina pe-aproape
Pentru a introduce aceasta categorie o sa am nevoie de aprobarea voastra , deoarece daca raspunsul vostru o sa fie afirmativ, sistemul
"Bonus" o sa trebuiasca sa fie scos .
Membrii care au peste 50 de postari pot face cashout , sumele vor fi rotunjite , in sensul ca cine are peste 1 cent va primi 2 si tot asa...
Cei care nu fac cashout pana sambata dimineata nu or sa mai poata face .
Astept parerile voastre , va rog sa si votati !
In functie de parerile voastre voi lua o decizie sambata dimineata , daca raspunsurile voastre vor fi pro - fun , categoria va fi gata sambata
dimineata la prima ora !
Numai bine !
Trebuie sa spun ca atunci cand am introdus bonusul ma asteptam sa aiba un efect mai mare asupra userilor , acum , dupa ce am
observat slaba activitate de pe forum , mi-am dat seama ca tema "money maker" nu ne permite sa discutam prea multe , adica
nici nu prea ai avea prea multe de spus zilnic fara sa fii off topic , nu se intampla atatea lucruri care sa ne permita sa postam zilnic.
Pentru a destinde un pic admosfera de pe forum m-am gandit ( si la sugestia unor useri ) ca ne-ar trebui o categorie noua, numita
"FunZone" in care o sa fie si alte subcategorii cu multe jocuri , discutii pe teme divese intr-o cafenea virtuala si multe altele, oricum
va asigur ca va fi ceva nou si inedit, ceva ce nu o sa vedeti pe multe forumuri , ceva care o sa ne tina pe-aproape
Pentru a introduce aceasta categorie o sa am nevoie de aprobarea voastra , deoarece daca raspunsul vostru o sa fie afirmativ, sistemul
"Bonus" o sa trebuiasca sa fie scos .
Membrii care au peste 50 de postari pot face cashout , sumele vor fi rotunjite , in sensul ca cine are peste 1 cent va primi 2 si tot asa...
Cei care nu fac cashout pana sambata dimineata nu or sa mai poata face .
Astept parerile voastre , va rog sa si votati !
In functie de parerile voastre voi lua o decizie sambata dimineata , daca raspunsurile voastre vor fi pro - fun , categoria va fi gata sambata
dimineata la prima ora !
Numai bine !
Re: Propunere categorie noua - divertisment :)
Eu am votat pentru Fun Zone
Honiawa- Moderator
Data de inscriere : 29/12/2009
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Va multumesc ca v-ati spus parerea , ii astept si pe ceilalti ...
ideea e foarte buna , sunt de acord
astfel sa ne mai destindem si noi dupa atata clickuit....
astept cu mare interes sa servesc o cafea virtuala cu voi...
astfel sa ne mai destindem si noi dupa atata clickuit....
astept cu mare interes sa servesc o cafea virtuala cu voi...
Ly- Membru Vip
Data de inscriere : 16/12/2009
Varsta : 44
Localizare : Bv
Am votat si eu tot ptr fun zone. Eu oricum nu am nimic de pierdut .
mamarutza- Membru Junior
Data de inscriere : 18/01/2010
Varsta : 57
Localizare : timis
Se pare ca s-a hotarat , bonusul v-a fi scos iar categoria de divertisment este oficial deschisa !
Cei care doresc totusi , isi mai pot cere banii pana luni dinineata ora 8.
Cei care doresc totusi , isi mai pot cere banii pana luni dinineata ora 8.
Bani pe net :: Forum Stuff :: Diverse :: Anunturi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum