YouPTC scam ?
5 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
YouPTC scam ?
Da , asa se pare ...
Mai intai au avut mari intarzieri cu platile , pe care pana la urma oricum nu le-au platit , iar acum a disparut si forumul ca
sa nu mai aiba userii unde sa se planga ...
Cei de la PTC Investigation l-au mutat de la "legit" in "watch list" si deocamdata este inca in "pending"
In orice caz nu sunt semne bune , au mai avut si altii probleme , de exemplu PalmBux-ul , au probleme cu platile de aproape
o luna , insa nu au fugit , au stat si le-au raspuns la toti. O sa va tin la curent cu el , in cel mult o saptamana sau doua cred
ca il mutam la scam-uri !
Puteti urmari acest subiect direct aici :
http://ptc-investgations.blogspot.com/2009/10/youptc-youptccom-is-it-scam-or-legit.html
Mai intai au avut mari intarzieri cu platile , pe care pana la urma oricum nu le-au platit , iar acum a disparut si forumul ca
sa nu mai aiba userii unde sa se planga ...
Cei de la PTC Investigation l-au mutat de la "legit" in "watch list" si deocamdata este inca in "pending"
In orice caz nu sunt semne bune , au mai avut si altii probleme , de exemplu PalmBux-ul , au probleme cu platile de aproape
o luna , insa nu au fugit , au stat si le-au raspuns la toti. O sa va tin la curent cu el , in cel mult o saptamana sau doua cred
ca il mutam la scam-uri !
Puteti urmari acest subiect direct aici :
http://ptc-investgations.blogspot.com/2009/10/youptc-youptccom-is-it-scam-or-legit.html
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Ian 25, 2010 8:53 pm, editata de 2 ori
YouPTC scam ?
eu astept plata de la ei de 15 zile,teoretic as mai avea de asteptat inca 15
tare as vrea sa nu se adevereasca predictia ta
tare as vrea sa nu se adevereasca predictia ta
Emy- Membru Vip
Data de inscriere : 03/12/2009
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: YouPTC scam ?
lasa ca eu mai am maxim 8 zile pana la a 2 a plata. si daca tinem cont ca prima plata a venit cu 7 zile mai repede, ar trebui sa am un raspuns in 2-3 zile maxim.
News
25 Jan 2010
New script with Paypal instant payments and will be available in early February after we finish all the tests. Please be patient.
25 Jan 2010
New script with Paypal instant payments and will be available in early February after we finish all the tests. Please be patient.
Emy- Membru Vip
habar n-am ,am gasit si eu scris acolo si am zis sa va arat si voua
Emy- Membru Vip
Ori pregatesc ceva , ori trag de timp , tind sa cred spre a doua varianta din doua motive : unul ar fi ca au sters forumul tocmai
ca sa ascunda ceva , ultima data cand am intrat era plin de plangeri si a al doilea motiv ar fi ca este vrajeala faza cu scriptul nou,
nu mai platesc pe nimeni de ceva timp , la ei platile se faceau manual deci nu vad care ar fi fost problema sa nu plateasca ...
ca sa ascunda ceva , ultima data cand am intrat era plin de plangeri si a al doilea motiv ar fi ca este vrajeala faza cu scriptul nou,
nu mai platesc pe nimeni de ceva timp , la ei platile se faceau manual deci nu vad care ar fi fost problema sa nu plateasca ...
si eu tind sa cred aceeasi varianta.pe langa motivele tale mi se pare dubios si faptul ca dintr-o data au bagat cate 11-12 reclame,dublu deci.am asa un sentiment de deja-vu ....si la clix4all daca tineti minte in ultimele 2 zile erau 30reclame,apoi a picat.
Emy- Membru Vip
Sa speram ca ne inselam cu totii , imi placea site-ul , nu am avut probleme cu el , tot timpul
a mers bine ...
a mers bine ...
speram ca doar "speranta moare ultima"
Emy- Membru Vip
YouPTC scam ?
Surpise,Surprise ma loghez de dimineata pe you ptc,dau vreo 2 click-uri dupa care ies - "too many connections,17 online" bla bla .peste 2 ore incerc sa ma loghez iar - error pisicii mei.mai stau putin ,dau 5 click si iar "too many connections"....ok,imi zic eu ,las' ca dau diseara.
iata s-a facut seara,draga de mine incearca iar si ce sa vezi : Invalid Username o daaaa!!!!
voi ati avut probleme?! daca nu,stiti acum la ce sa va asteptati...eu am pierdut $ 4.50
iata s-a facut seara,draga de mine incearca iar si ce sa vezi : Invalid Username o daaaa!!!!
voi ati avut probleme?! daca nu,stiti acum la ce sa va asteptati...eu am pierdut $ 4.50
Emy- Membru Vip
Nu pot sa verific pentru ca acum este cazut de tot ...
- Cod:
"Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Unable to save result set in /home/ptc/domains/youptc.com/public_html/config.php on line 28
Table 'tb_users' is marked as crashed and should be repaired"
ok,cand se poate ca nu arde tara
Emy- Membru Vip
s-o zic pe romaneste...MA OFTIC DE MOR!!! ar fi fost cea mai mare plata a mea....ma rog si asta ,dar mai mult faptul ca am mai pierdut un ptc "bun"
Emy- Membru Vip
Cat ... ?
Cred ca ai dreptate , daca pana maine nu isi revine il trec la scam-uri ....
Cred ca ai dreptate , daca pana maine nu isi revine il trec la scam-uri ....
s-a intamplat ceva ca au repus o baza mai veche sau ceva, ca merge dar acum am cu vreo 6 dolari mai putini
Mie nu-mi merge , se pare ca mi-au sters contul ...
Pe PTC investigation spun mai multi ca nu se mai pot conecta , iar cei care pot spun ca le-au disparut banii ...
Lasati-ma sa ghicesc ! Acum or sa vina si or sa spuna ca au fost atacati si au pierdut baza de date, sau poate
astia sunt mai inventivi si vin cu ceva nou , oricum banii nu or sa mai apara ...
E scam ! Gata il trec la scam-uri !
Daca revin cu vesti bune il mut inapoi , va recomand sa il treceti la scam-uri ...
Pe PTC investigation spun mai multi ca nu se mai pot conecta , iar cei care pot spun ca le-au disparut banii ...
Lasati-ma sa ghicesc ! Acum or sa vina si or sa spuna ca au fost atacati si au pierdut baza de date, sau poate
astia sunt mai inventivi si vin cu ceva nou , oricum banii nu or sa mai apara ...
E scam ! Gata il trec la scam-uri !
Daca revin cu vesti bune il mut inapoi , va recomand sa il treceti la scam-uri ...
ok.
trece-l la scam.
Cred ca cei care au facut conturile dupa 5-7 ianuarie au ramas fara ele. Cam de atunci pare sa fie baza cu userii si banii.
trece-l la scam.
Cred ca cei care au facut conturile dupa 5-7 ianuarie au ramas fara ele. Cam de atunci pare sa fie baza cu userii si banii.
Acum cand intalnesc o problema de genul la PTC-uri renunt la ele , sentimentul de "Deja vu" este prea puternic , prea
multe scam-uri si inselatorii ! Sunt de cord ca unele sa se mai duca din cand in cand , insa acum cand apare unul deja
se stie ca dupa 1-2 plati o sa se duca...
Le urez administratorilor care ne-au inselat de atatea ori sa-si cumpere de toti banii medicamente !
multe scam-uri si inselatorii ! Sunt de cord ca unele sa se mai duca din cand in cand , insa acum cand apare unul deja
se stie ca dupa 1-2 plati o sa se duca...
Le urez administratorilor care ne-au inselat de atatea ori sa-si cumpere de toti banii medicamente !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» YouPtc.com este SCAM !
» YouPtc.com ofer 100% refback !
» YouPTC - prima plata
» YOUPtc a fost declarat Legit
» Xeonbux - eroare
» YouPtc.com ofer 100% refback !
» YouPTC - prima plata
» YOUPtc a fost declarat Legit
» Xeonbux - eroare
Pagina 1 din 2