prize live
2 participanți
Pagina 1 din 1
prize live
stie careva ce trebuie sa fac pe prize live?mam tot uitat pe aco,o dar nu am inteles ce trebuie sa fac. va rog ajutatima.va multumesc
ibi- Membru Junior
Data de inscriere : 25/11/2009
Varsta : 37
Localizare : timisoara
Re: prize live
Sorry dar la asta nu prea m-am bagat , da-mi link-ul tau de referral sau adresa site-ului sa ma inscriu si poate imi dau seama despre ce este vorba...
Este acela in franceza ?
Este acela in franceza ?
ce trebuie sa fac pe prize live?
http://www.prizelive.com/r/silviaasta cica e referul meu.nu ma prea pricep sper sa fie bine. daca nu merge iti dau altul.da e un site francezms de ajutor
ibi- Membru Junior
Re: prize live
M-am inscris si asa cum ma asteptam m-am cam pierdut in detalii ... din cate am inteles eu castigi din puncte , iar pentru a obtine puncte poti posta pe forum , orice , am vazut ca pentru o postare platesc cca 0,25 de puncte , poti intra la offer list si sa completezi ofertele de acolo , alea care te descurci , iar la jocuri pentru a castiga puncte trebuie sa alegi categoria a doua , insa pentru asta trebuie sa ai peste 1 punct, pe care probabil il poti pierde daca pierzi la jocul respectiv , este ca o miza ...
Eu am completat cateva oferte insa mi le arata ca si cum ar fi in asteptare , cand mai aflu cate ceva iti spun ...sa speram ca apare careva care se pricepe mai mult ...
Eu am completat cateva oferte insa mi le arata ca si cum ar fi in asteptare , cand mai aflu cate ceva iti spun ...sa speram ca apare careva care se pricepe mai mult ...
prize live
ms de informatii si de ajutor.ma mai chinui si eu sa descopar cate ceva despre site
ibi- Membru Junior
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum